Onderhoud & support

Wil je jouw Magento shop periodiek onderhouden en voorzien van de laatste veiligheidsupdates? Hierin kunnen wij volledig ontzorgen. Voor vele klanten beheren wij de webshop, waarin wij maandelijks onderhoud voorzien. Denk hierbij aan Magento security patches, updates, server onderhoud, logs checken, snelheidsoptimalisaties.

We kunnen samen kijken wat past bij jouw wensen, en hoeveel werk verwacht wordt dat nodig is. Mocht je daarnaast ook nog buiten kantooruren en/of in het weekend support willen, dan is dat geen probleem. Een webshop gaat niet om 18:00 dicht zoals vele winkels, dus ook ‘s avonds staan wij klaar.

Welke vormen van onderhoud & support bieden wij?

Neem contact op

Updates en patches

Magento brengt periodiek updates uit. Dit kunnen optimalisaties zijn, doorontwikkelingen of bugfixes. Daarnaast zijn er ook security patches die de shop voorzien van een betere beveiliging.

Support

Wil je een SLA afspreken voor bereikbaarheid en respons? Jij krijgt een vast aanspreekpunt, en wij zorgen dat jouw shop optimaal blijft draaien.

Doorontwikkeling

Of je nu losse wensen hebt of vaste maandelijkse uren; samen spreken we af wat de doelen zijn en welke functionaliteiten daarbij passen. Dit kan maatwerk zijn, of implementatie van modules en plugins.

Server

Een shop die gehost is bij Hipex bevat ook een SLA vanuit hen. Support op up-time, onderhoudswerkzaamheden en vaste communicatie maken daar deel van uit.

Wil jij ontzorgd worden met jouw webshop?

Wij kunnen vanuit techniek en consultancy hierin voorzien, zodat jij je kunt richten op andere taken.