Consultancy

Een Magento shop bouwen en/of onderhouden kan niet zonder begeleiding waarbij consultancy en strategisch advies leidend zijn. Samen kijken we wat de doelen zijn, en daar laten we de techniek op aansluiten. We bepalen de roadmap voor komend jaar, en maken vanuit daar concrete actiepunten om het merk, de omnichannel en e-commerce strategie op aan te laten sluiten.

Wat kun je verwachten op het gebied van consultancy?

Neem contact op

Strategie

Heeft jouw webshop een omnichannel strategie? Hoe bepalen we samen hoe we de markt op gaan? Welke doelen en actiepunten definiëren we?

Project management

Tijdens de ontwikkeling en/of het beheer van de shop houdt de project manager een overzicht, bewaakt het budget en stuurt de operatie aan.

Ervaring

Binnen Dinoxi hebben we jarenlange ervaring op het gebied van project management, consultancy en e-commerce management. Voor klanten in het MKB- en hoger opereren wij in verschillende branches.

Strategische sessie

Om de doelen helder te krijgen kunnen wij sessies organiseren met alle stakeholders om de roadmap voor de komende periode te bepalen. Hieruit vloeien de actiepunten voor techniek en marketing voort.

Project management op maat?

Vraag naar de mogeljikheden. Ook zonder techniek kunnen wij hierin voorzien.