Hosting

Een webshop of applicatie dient ook als basis ook een goede en stabiele hosting te bevatten. Samen met onze partner Hipex voorzien wij in betrouwbare hosting, gericht op performance. Als elke seconde laadtijd, 4% conversieratio vermindert, zal een snelle hosting een fundamentele factor zijn om jouw webshop te laten groeien.

Wij hebben de hosting- en serverkennis in huis en kunnen deze ook opzetten en beheren. Het voordeel van hosting bij Hipex is dat zij ‘managed hosting’ aanbieden. Hierbij zullen wij gebruik kunnen maken van de service, monitoring en back-ups die zij voorzien binnen het contract. Daardoor sta je er dus nooit alleen voor. Lees hieronder een aantal voordelen van het hosten van een Magento webshop bij Hipex.

De voordelen van Magento hosting via Hipex

Neem contact op

Performance

Hipex heeft de beste en snelste Magento hosting die je kunt aanbieden op het moment van alle grote Nederlandse aanbieders.

Prijs

Vergeleken met andere hosters is de prijs bij Hipex zeer scherp, niet onbelangrijk voor een grote shop waar dit flink in de kosten kan lopen.

Dashboarding

In het dashboard zijn veel statistieken en monitors te bekijken om de performance en informaties van jouw webshop te bekijken, wanneer jij maar wilt.

Managed

De hosting vanuit Hipex komt ook met een service (SLA). Hierbij biedt Hipex ook kennis en handjes aan om te ondersteunen bij issues, betrouwbaarheid, veiligheid.

Meer weten over Magento hosting?

Neem contact op, of kijk op de site van Hipex om meer informatie en details te bekijken.