Creatie & design

Het wordt steeds lastiger om je online te onderscheiden met een webshop. Een aantal pijlers zijn daarin bepalend die het verschil gaan maken: creatie, gebruikerservaring en techniek. De eerste twee onderdelen zijn vanuit de designfase cruciaal, hiermee zetten we de toon. Want dit bepaalt uiteindelijk of een bezoeker beslist om een aankoop of aanvraag op uw webshop te voltooien.

Vanuit een huisstijl starten of samen een maatwerk ontwerp opzetten? Wij kunnen meedenken binnen jouw kaders en budget. Hier houden we er ook direct rekening mee dat het ontwerp goed scoort in de Google Pagespeed test.

Hoe ziet een design traject eruit?

Neem contact op

Kennismaking

De designer bepaalt de lay-out van jouw shop. Het is dus erg belangrijk dat hij jou, het bedrijf, en de klant kent. We moeten precies de juiste snaar raken als we de doelgroep willen overhalen een aankoop te voltooien.

Design opzet

Wij maken een eerste opzet van de homepage en een product pagina. Hierbij krijg jij meteen een gevoel van de sfeer. Als er geen huisstijl is, kunnen wij dit ook voorzien.

Feedback

Jij kunt ten alle tijden online meekijken met de progressie van het design. Op een dashboard met alle designs geef jij feedback op een positie in het ontwerp waar jij maar wilt. Wij pakken het op, en vinken dit af.

Responsive

Een design maken we voor desktop en mobiel, de twee belangrijke apparaten waar bezoekers op jouw shop komen. Deze kunnen afwijken van elkaar, en zullen wij op basis van onze ervaring en A/B tests verbeteren.

Een design op maat voor jouw shop, app of platform?

Laten we samen kijken naar jouw e-commerce doelen en een passend design maken.