Over ons

Wij zijn e-commerce specialisten binnen Magento. Voor opdrachtgevers en leveranciers bouwen en onderhouden we Magento webshops gericht op resultaat. Binnen de verschillende branches zoals e-commerce, beauty, leisure focussen we op conversie, performance, stabiliteit en innovatie. Zodat we samen onze doelen behalen.

Dinoxi staat voor vakkundigheid, transparantie en loyaliteit naar elkaar en haar klanten. Als klein bedrijf hebben wij minder overhead kosten en werken wij met korte lijntjes. Daarom zijn wij efficient en snel, tegen een betaalbaar tarief.

Jarenlange ervaring vanuit bureauzijde heeft ervoor gezorgd dat wij mee kunnen met verschillende disciplines zoals online marketing en creatie. Samenwerken met andere bureau’s is voor ons dagelijkse kost. In deze nieuwe maatschappij, waarin we vaker thuiswerken of elkaar digitaal ontmoeten, werken wij flexibel. Ook ‘s avonds en in het weekend staan wij voor jou klaar. Wij zijn het verlengstuk van jouw organisatie, en zo gaan we ook met elkaar om. Gericht op de lange termijn.

Wat kun je van ons verwachten tijdens een samenwerking?

Neem contact op

Vakkundigheid

Wij beschikken over alle disciplines en hebben kennis van integraties. Geen beren op de weg voor ons!

Ervaring

Wij werken allemaal minimaal 7 jaar met Magento, dan kun je spreken van enige ervaring.

No nonsense

Wij werken samen met jou, geen lagen in de hiërarchie. We zijn daarbij 1 team.

Doorzetters

Als het ‘s avonds of ‘s nachts moet gebeuren doen wij dat ook, we zijn liefhebbers. We laten jou dus niet in de kou staan.

Bellen, Zoom of Hangouts?

Of ouderwets om tafel en samen de situatie en plannen bespreken. Neem gerust contact op.